Languages: NL | EN
Leef pijnvrij

- anoniem -

Leef pijn vrij!!

Hè hè eindelijk iemand die naar mijn hele lichaam kijkt en niet alleen de plek waar ik last had. Dit na weken waarbij ik bezoekjes had gebracht aan diverse deskundigen  ( fysiotherapeut, orthomoleculair arts, huisarts, sportarts, manueel therapeut, chiropractor en orthopeed). Een verademing dat er iemand heel goed kijkt naar het totale plaatje, je hele lichaam (de zogenaamde body reading) en je geest.

En natuurlijk ging ik er naar toe van “baat het niet dan schaadt het niet”. Want ik was al te vaak teleurgesteld de afgelopen weken en kon niet meer geloven dat er iemand was die mij zij helpen. De grootste belemmering bleek mijn heup, veel pijn en een enorme bewegingsbeperking. Na de eerste behandeling kon ik mijn been en heup veel beter bewegen en waren de ergste pijnklachten aan het verdwijnen. Na uiteindelijk 3 behandelingen heb ik weer op de tennisbaan gestaan, niet verwacht dat ik dit seizoen nog in actie zou komen.

In  gesprekken werd mij als maar meer duidelijk  wat een spanning ik opbouw en vast houd in mijn lijf. Niet vreemd dat ik steeds ergere klachten kreeg. Ik ben me hier nu bewust van en probeer in heel veel situaties beter in contact te staan met mijn lichaam en meer momenten op te zoeken waarin ik vooral mijn hoofd even “stil” zet.

Ik ben erg positief over het resultaat en de wijze waarop Roland behandelt!