Languages: NL | EN
Leef pijnvrij

- anoniem -

Graag wil ik met jullie delen wat mijn ervaring is met de behandeling van leefpijnvrij.
Een intense ervaring, het stilstaan bij mijn pijn, mijn gedachten verbinden met mijn pijn, waar komt die pijn vandaan en die dan tijdens een massage- en coaching sessie aandacht geven in de vorm van, is het oude pijn, zit ik nog ergens mee, etc……
De MER behandeling is ontspannend (ik lag onder een deken), doch ook wel inspannend, want ik bleef er steeds bij met mijn ademhaling om de pijn aandacht te kunnen geven en om er naar toe te ademen. Tijdens de behandeling was ik in verbinding met Roland en hij voelde heel goed waar mijn pijnpunten zaten en is zeer ervaren en betrokken bij mijn proces van pijnverlichting. Roland sprak tijdens en daarna met mij over hoe mijn ervaring was en of er iets was waar ik mee zat en bespreekbaar wilde maken of inzicht in zou willen krijgen.
Kortom een zeer waardevolle manier om snel en effectief van mijn pijnklachten af te komen en tevens is mijn houding in 5 sessies veranderd, ik kan zelfs zeggen dat ik hierdoor anders in het leven sta, ben weer naar de sportschool gegaan……etc.
Dank voor deze ervaring!